Porovnání sběracích vozů při sklizni píce z hlediska kvality práce a spotřeby pohonných hmot. - Mojha, Miloš (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce porovnává silážní sběrací vůz Pottinger Jumbo 6600 D se srovnatelnými sběracímu vozy (Claas Quantum 5500 P a Krone Zx 40 GL), při sklizni pícnin z hlediska kvality práce a exploatačních ukazatelů. Práce je dopněna přehledem sběracích vozů na evropském trhu a investičními náklady na pořízení srovnatelných sběracích vozů.
A comparison between loading wagons quality during the harvesting of fodder crops based on efficiency, and oil usage.
Keywords: sběrací silážní vozy; Pottinger 6600 D; Krone ZX40GL; Claas Quantum 5500P.; loading wagons; Pottinger 6600D; Krone ZX40GL; Claas Quantum 5500P.