Atraktivnost parkové krajiny Římov pro cestovní ruch - Suchá, Marie (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této bakalářské práce bylo zhodnotit strukturu motivací k návštěvě zámeckého parku Římov, posoudit jeho atraktivnost a zhodnotit strukturu současných návštěvníků zámeckého parku. Na základě průzkumu, který byl prováděn na území zámeckého parku Římov byla navržena témata vhodná k optimalizaci využití zámeckého parku cestovním ruchem.
The importance of park landscape in Římov for tourism
Keywords: cestovní ruch; Římov; park; geografie; návštěvník; kultura; historie; tourism; Římov; park; geography; visitor; culture; history