Využití open-source programů pro tvorbu výrobků na 3D tiskárně a hobby CNC zařízení - Malý, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na využití open-source programů při tvorbě na hobby CNC a 3D tiskárně. Práce obsahuje popis jednotlivých programů. Jsou zmíněny možnosti programů, podrobný postup tvorby a následná ukázka.
Use of open-source programs for creating products on 3D printers and hobby CNC equipment
Keywords: Hobby CNC; 3D tiskárna; Open-source programy; FreeCAD; OpenSCAD; KiCad; Inkscape; FlatCAM; Hobby CNC; 3D printers; Open-source program; FreeCAD; OpenSCAD; KiCad; Inkscape; FlatCAM