Návrh souboru strojních zařízení pro komplexní řešení údržby veřejných ploch ve vybrané obci. - Král, Josef (Jihočeská univerzita, 2013)
Při kvalitní údržbě pozemků, jejich zařízení apod. je prováděno široké spektrum činností, jejichž výsledkem je estetičnost a funkčnost daného prostředí. Cílem práce je navrhnout efektivní prostředky pro údržbu těchto ploch ve vybrané obci. Pro stanovení optimální techniky je vycházeno z charakteru, velikosti a intenzity údržby, jež je prováděna.
Draft set of machinery for a comprehensive solution to the maintenance of public areas in the selected village.
Keywords: žací stroj; zametací zařízení; dopravní prostředek; adaptér; strojní zařízení; výšková technika; mower; broom; means of transport (vehicle); adapter; machinery; hight technique