Procesní řízení v MSP - Králová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem práce je charakteristika procesního řízení ve vybraných MSP, přezkoumání úrovně řízení jednotlivých procesů s vazbou na jejich účinnost při dosahování cílů. Diplomová práce se skládá z části teoretické a praktické. Literární přehled je vytvořen na základě studia odborné literatury a vědeckých článků týkajících se procesního řízení. Praktická část je zaměřena na analýzu procesního řízení ve vybraných podnicích a následné posouzení úrovně jednotlivých podnikových procesů, podnikové cíle, vliv procesů na dosahování podnikových cílů. Procesní řízení v obou podnicích je posuzováno vzájemnou komparací, na základě které jsou navržena doporučení vhodná ke zlepšení procesního řízení.
Process management in small and medium enterprises
Keywords: Procesní řízení; malé a střední podniky; proces; cíl.; Process management; small and medium enterprises; process; goal.