Sociální práce se syndromem CAN - Glezgo, Denisa (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem sociální práce se syndromem CAN - syndromem zanedbávaného, týraného a zneužívaného dítěte. V bakalářské práci se zaměřila na popis rodiny, syndromu CAN a jeho historii, práci sociálních pracovníků v dětských domovech, krizovém centru a na orgánu sociálně-právní ochrany dětí. V dané problematice se zaměřovala na práci a specifika sociálních pracovníků s dětmi se syndromem CAN.
Social work with CAN syndrome
Keywords: Syndrom CAN; zanedbávání; týrání; zneužívání; dítě; CAN syndrome; neglect; abuse; abuse; child