Rizikové faktory negativně ovlivňující komunikaci policisty s občanem - Balounová, Jaroslava (Jihočeská univerzita, 2009)
Rizikové faktory negativně ovlivňující komunikaci policisty s občanem Cílem práce je vymezit rizikové faktory, které vedou k selhání v komunikaci policisty a občana. Praktická část statisticky analyzuje stížnosti z hlediska problémových policistů. Zjištována je souvislost s věkem, délkou služby, služebním zařazením, služební hodností. Získaná data budou porovnána s teoretickými prameny.
Risk factors negatively influencing communication between policeman and citizen.
Keywords: komunikace; konflikt; stres; syndrom vyhoření