RESPITNÍ PÉČE PRO RODINY S DĚTMI S POSTIŽENÍM - Kejíková, Ludmila (Jihočeská univerzita, 2007)
Bakalářská práce se zabývá problematikou odlehčovací péče rodin, které vychovávají dítě s postižením. V práci jsou věnovány kapitoly etapám rodičovského vyčerpání, prevenci vyčerpání, přijetí dětí s postižením společností atd.
RESPITE CARE FOR FAMILIES WITH HANDICAPED CHILDERN
Keywords: rodina; postižení; dítě s postižením; vyčerpání; respitní péče; odlehčovací služby; family; handicap; handicapped childern; worn-out; respit care