Analýza trhu nemovitostí v segmentu bytů - Tábor - Votava, Vladimír (Jihočeská univerzita, 2021)
Tématem bakalářské práce je analýza trhu bytů ve vybraných táborských lokalitách. Práce je rozdělena na dvě části. První část tvoří literární rešerše zabývající se problematikou oceňování, katastrem nemovitostí a činností realitních kanceláří. Praktická část práce se zabývá analýzou trhu ve vytipovaných táborských lokalitách. Nejprve je popsána obecná charakteristika města Tábor, v následujících krocích je pozornost věnována analyzovaným lokalitám podle dispozice bytu. Ze získaných údajů jsou vytvořeny okomentované tabulky, které se dělí podle lokality a dispozice. V závěru praktické části je město Tábor porovnáno s městy podobné velikosti.
The analysis of the real estate market in the apartment segment - Tábor
Keywords: nemovitost; byt; analýza trhu; cena; Tábor; real estate; flat; apartment; market analysis; price; Tábor