Vnímání značky Fairtrade na Ekonomické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích - Hofbauerová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá značkou Fairtrade. Hlavním cílem této bakalářské práce je zjistit, jak studenti a zaměstnanci Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích vnímají značku Fairtrade. Práce je zaměřena na informace o značce, Fairtrade a jeho historii. Zaměřuje se také na metody marketingového výzkumu a jeho funkci. Tato práce zahrnuje dotazníkové šetření, které odhaluje vnímání značky Fairtrade studenty a zaměstnanci Ekonomické fakulty.
The brand perception of Fairtrade at the Faculty of Economics, University of South Bohemia
Keywords: Značka; Fairtrade; marketingový výzkum; povědomí; Ekonomická fakulta.; Brand; Fairtrade; marketing research; awareness; Faculty of Economics.