Systém výběru zaměstnanců - Vajglová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato bakalářská práce se věnuje nastavení systému výběru zaměstnanců (studentů) pro jedinečný projekt Agentury profesního rozvoje (APR). Cílem bakalářské práce je analyzovat a zhodnotit v dnešní době nejvíce používané metody a způsoby výběru zaměstnanců a na základě těchto poznatků navrhnout co nejvhodnější systém výběru studentů pro zmíněný projekt APR.
The System of the Employees´ Selection
Keywords: personální management; lidské zdroje; získávání zaměstnanců; výběr zaměstnanců; personal management; human resources; acquisition of employees; selection of employees