Tvorba business modelu vybraného začínajícího podniku - Raddová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem bakalářské práce je vytvořit business model začínajícího podniku, který bude sloužit jako opora při zakládání a následnému provozu fitness studia. Na základě nových informací získaných v teoretické části práce, je v praktické části sestaven business model podniku "Jedem v tom spolu" a provedena SWOT analýza. Z analýzy byly zjištěny silné a slabé stránky, a jaké jsou hrozby a příležitosti v daném odvětví. Součástí praktické části je také vyhodnocení dotazníkového šetření zaměřeného na potencionální klienty podniku. Na základě vyhotoveného modelu a zpracování finanční části se projekt nejeví jako reali-zovatelný a udržitelný, tudíž se nevyplatí s projektem pokračovat.
Business model of a selected start-up company
Keywords: Business model; založení podniku; plánování; Business model; starting a business; planning