Analýza vybrané komerční služby České pošty a návrh možných zlepšení - Kubatová, Jana (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této práce je kritické zhodnocení a analýza vybrané komerční elektronické služby Dopis Online a navržení případných změn a zlepšení vzhledem k potřebám zákazníků. Teoretická část obsahuje charakteristiku služeb, hlavně komerčních a elektronických. Dále obsahuje marketingový výzkum a SWOT analýzu. Praktická část se zabývá charakteristikou České pošty a služby Dopis Online.V dotazníku bylo zkoumáno povědomí veřejnosti o službě Dopis Online. Z dotazníku byly navrženy možné změny a zlepšení služby. Dále byla udělána SWOT analýza, která specifikovala silné a slabé stránky, příležitosti a ohrožení.
Analysis of the selected commercial service and the proposal of the ways of possible improvement
Keywords: služby; komerční služby; elektronické služby; marketingový výzkum; SWOT analýza; services; commercial services; electronic services; marketing research; SWOT analysis