Užití programu GeoGebra ve výuce matematiky - Novotný, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce na téma Užití programu GeoGebra ve výuce matematiky se věnuje možnostem sdílení a využití materiálů vytvořených v programu GeoGebra. Úvod práce se zabývá využitím digitální technologie ve výuce obecně. Následuje konkretizování na dynamický software a program GeoGebra. Velká část práce se věnuje vytváření online publikace GeoGebraBook, jeho možnostem i s praktickými ukázkami. Součástí práce je i online publikace GeoGebra v matematice, na které nalezneme konkrétní materiály. Závěr práce hodnotí zkušenosti získané z provozování vytvořené GeoGebra knihy a facebookové stránky.
The use of GeoGebra in mathematics teaching
Keywords: GeoGebra; GeoGebraTube; GeoGebraBook; matematika; GeoGebra; GeoGebraTube; GeoGebraBook; mathematics