Desatero a etika, rozdílné znění Biblického Desatera a Desatera v katolických dokumentech - Varady, Veronika (Jihočeská univerzita, 2012)
práce se zabývá na rozdílná znění biblického znění desatera a desatera v katolických dokumentech
The Ten Commandments and morality, as distinct Biblical Ten Commandments and the Ten Commandments in Catholic documents
Keywords: desatero; morálka; etika; katolické dokumenty; ten commandaments; morality; ethic; Catholic dokuments