Internetová podpora fyzikálního praktika z mechaniky - Kovařík, Petr (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce obsahuje 80 stran, 6 stránkovou přílohu a CD s webovými stránkami. Práce je zaměřena na počítačovou podporu fyzikálního praktika z mechaniky. Jejím úkolem je zdokumentovat jednotlivá měření, která jsou v praktiku prováděna, navrhnout některá měření nová, ujasnit základní zásady pro zpracování dat a psaní protokolů a nalézt na internetu materiály, které by mohly studentům pomoci jak při přípravě, tak při samotném měření v praktiku.
Internet support for the physical practice in mechanics
Keywords: Fyzika; praktikum; mechanika; fyzikální měření; zpracování dat; online materiály; internetová podpora.; Physics; practicum; mechanics; physical measurements; data processing; online materials; internet support.