Multimediální podpora výuky matematiky - Sochorová, Iva (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato diplomová práce Multimediální podpora výuky matematiky se zaměřuje na podporu pedagogů v zavádění inovací ve vyučování a podporu ve vlastní tvorbě výukových materiálů. Věnuje se podpoře žáku v sebevzdělávání. Zároveň slouží jako přehled vybraných zdrojů pro podporu využití technologií a softwaru ve vyučování. Součástí této diplomové práce jsou ukázky pro použití matematických programů v hodinách matematiky, a návrh na zapojení žáků do výuky, zrealizováním projektu "Nauč své spolužáky", jejímž cílem je tvorba výukových videí žáky.
Multimedia support of mathematics teaching
Keywords: multimediální podpora výuky; podpora pedagoga; podpora výuky matematiky; sebevzdělávání; inovace ve škole; matematický software; digitální technologie ve vyučování; výukové materiály; výuková videa; výukové metody; aktivizující výuková metoda; projektová výuka; projekt; multimedia teaching support; pedagogical support; support of mathematics teaching; self-education; school innovations; mathematical software; digital technology in teaching; teaching materials; educational videos; teaching methods; activating teaching method; project instruction; project