Pojištění majetku jako nezbytná součást podnikového zajištění - Kočerová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce je zaměřena na analýzu rizik pomocí risk managementu ve vybrané firmě. Nejprve jsem vybranou společnost TSE spol. s r.o. obecně popsala. Poté jsem analyzovala rizika vyplývající z činnosti společnosti pomocí rizikové zprávy. Na základě analýzy jsem vytvořila návrh nabídky pojištění majetku a odpovědnosti. Po konečném srovnání pěti významných pojišťoven jsem společnosti doporučila pojišťovnu Allianz, a.s, která kryje všechna potřebná rizika.
Property insurance as a necessary part of the enterprise insurance
Keywords: pojištění; pojistná částka; pojistná nabídka; riziko; risk management; insurance; insurance amount; insurance offer; risks; risk management