Analýza podmínek využití prostředků z fondu EAFRD v ZD Hluboké Mašůvky - Kamarádová, Radka (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce je zaměřena na čerpání a využívání prostředků z fondu EAFRD, dále na podmínky, jež jsou žadatelům kladeny a které musí být splněny, aby mohli tyto dotační prostředky využívat. Praktickým příkladem je sestavení projektu pro zemědělské družstvo Hluboké Mašůvky.
Analysis of conditions of a usage resources from the fund EAFRD in FC Hluboké Mašůvky
Keywords: EAFRD; fond; PRV; SZIF; Podmínky pro žadatele; projekt; dotace; fund; resources; compilation; conditions