Využití pozitivních vlivů projektové metody na učňovskou mládež - Šimková, Martina (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce je zaměřena na využití pozitivních vlivů projektové metody na učňovskou mládež. Teoretická část se věnuje především projektové metodě, jejímu vzniku, základním myšlenkám a principům. Praktická část na skutečném projektu zjišťuje, zda dochází v reálné situaci k naplňování principů projektové metody. V závěru je strukturovaný rozhovor se žáky, kteří se projektu zúčastnili.
Use of the positive impacts of the project method in youth apprenticeship.
Keywords: Projektová metoda; projekt; učňovská mládež; Design methods; project; youth apprenticeship