Analýza uplatňování logistiky ve dvou dopravních podnicích - Kříž, Václav (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této závěrečné práce je analyzovat, porovnat a zhodnotit činnost materiálového a informačního toku ve dvou dopravních podnicích a navrhnout možná zlepšení. Dále analyzovat a zhodnotit využívání logistiky v těchto podnicích.
Analysis of the application of logistics in two transport enterprises
Keywords: Logistika; doprava; komunikace; silniční nákladní doprava.; Logistics; transport; communication; road freght transport.