Tvorba databáze zákaznických trafostanic v aplikaci SharePoint - Tinavský, Milan (Jihočeská univerzita, 2023)
Vytvoření databáze zákaznických trafostanic v prostředí SharePoint. Pro vývoj bude použita vývojová metoda Scrum. Databáze bude rozdělena do několika relačně spojených seznamů, tak, aby to odpovídalo normální formě databází 1-3. Při vývoji databáze budou využity standardní nástroje SharePointu jako jsou pohledy, formuláře, nebo dynamické filtrování. Pomocí rozšíření od společnosti Nintex bude vytvořené workflow na hlídání konce platnosti smluv. Data budou importována z excelových tabulek.
Creation of customer transformer station database in SharePoint
Keywords: Databáze; Microsoft; SharePoint; Nintex; Agile; Scrum; Trafostanice; Kybernetická bezpečnost; Database; Microsoft; SharePoint; Nintex; Agile; Scrum; Transformer station; Cyber security