Využití multimédií pro výuku technického kreslení na základní škole - Samek, Petr (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce obsahuje vybrané kapitoly technického kreslení vhodné pro výuku na základních školách s ohledem na Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělání, který platí od září školního roku 2007/2008. Další částí je návod na zpestření výuky využitím multimédií. Jako ukázku a praktickou část diplomové práce jsem vytvořil multi-mediální učebnici, kterou mohou využívat nejen učitelé při výuce, ale i žáci k samostudiu nebo si mohou doplnit vědomosti, jimž neporozuměli nebo které při hodině nestačili zaznamenat.
Use of multimedia for teaching of engineering drawing at elementary schools