Řízení materiálového a informačního toku ve vybraném dodavatelském řetězci - Veselá, Petra (Jihočeská univerzita, 2012)
Náplní této bakalářské práce je analýza řízení materiálového a informačního toku se zaměřením na analýzu vztahů s dodavateli a odběrateli ve společnosti Moravia Lacto a.s., která se zabývá zpracováním mléka a výrobou mléčných produktů. Pozornost je věnována i konkurenčním podnikům a konkurenčnímu boji mezi nimi. Zhodnocení výzkumu obsahuje návrhy řešení odhalených problémů, uskutečnění těchto návrhů by mělo vést ke zlepšení finanční situace a úspoře nákladů společnosti.
Managing the material and information flow in the selected supply chain
Keywords: materiálový tok; dodavatelé; odběratelé; distribuce; konkurence; material flow; suppliers; customers; distribution; competition