Význam a využití PR pro vybranou společnost - Skopec, Dominik (Jihočeská univerzita, 2020)
Předmětem bakalářské práce "Význam a využití PR pro vybranou společnost" je analýza významu public relations a jejich využití ve společnosti ABC Strojírenství. V této práci budou vysvětleny pojmy související s public relations. Tato práce také popisuje historický vývoj public relations, marketingovou komunikaci a komunikační kanály, které jsou v ní používané. Praktická část podává informace o společnosti ABC Strojírenství a její historii. V závěrečné části bude zhodnoceno fungování PR v organizaci ABC Strojírenství. Nakonec budou navrženy některé návrhy na zlepšení tohoto nástroje marketingu.
The Importance and Use of PR in an Organization
Keywords: public relations; marketing; marketingová komunikace; nástroje PR; marketingový mix; public relations; marketing; marketing communication; PR tools; marketing mix