Virtuální arboretum - Svatek, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením a vývojem mobilní aplikace, která uživateli poskytne informace o všech dostupných dřevinách v jeho blízkosti. V rámci této práce je aplikace vyvíjena pro potřeby operačního systému Android, nicméně je přihlíženo k možnosti budoucí portace i pro systém iOS. Aplikace implementuje několik uživatelských scénářů, například navigaci a kvíz. Součástí práce je analýza, návrh, implementace a testování této aplikace.
Virtual arboretum
Keywords: Mobilní aplikace; REST API; C# programování; JavaScript; Mobile app; REST API; C# programming; JavaScript