Sbírka problémových úloh z algebry a geometrie - Sigmundová, Alexandra (Jihočeská univerzita, 2014)
Hlavním cílem bakalářské práce je vytvořit sbírku řešených příkladů na téma: "problémové úlohy z algebry a geometrie". Sbírka by měla sloužit žákům na druhém stupni základní školy a měla by pomoci při rozvoji logického myšlení pomocí tabulek, grafů nebo obrázků. Příklady jsou rozděleny do tří kapitol, které jsou ještě děleny abecedně do subkapitol.
Collection of problems in algebra and geometry
Keywords: Konstruktivistický přístup; transmisivní přístup; algebra; geometrie; logika; Constructivist approach; transmissive approach; algebra; geometry; logic