Návrh systému řízení interních logistických toků ve vybraném výrobním podniku - Babka, Martin (Jihočeská univerzita, 2017)
Diplomová práce se zabývá návrhem systému řízení interních materiálových a návazných informačních toků ve výrobní divizi společnosti PCO se zaměřením na nastavení logistických procesů pro optimalizované zásobování výroby s využitím vhodných logistických metod a technologií.
The design of a system for managing internal logistics flows in selected manufacturing company
Keywords: Logistika; štíhlá výroba; Kanban; optimalizace; Logistics; lean manufacturing; Kanban system; optimization.