Vedení účetnictví v příspěvkové organizaci v programu GORDIC - Trillsamová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem diplomové práce bylo zobrazit účetnictví příspěvkové organizace a jeho využití ke zkvalitnění řízení neziskové organizace. V práci se zabývám zobrazením účetnictví v příspěvkové organizaci - dlouhodobým a krátkodobým majetkem, zúčtovacími vztahy, náklady, výnosy, hospodářským výsledkem, majetkovými a peněžními fondy, účetními výkazy a využitím účetnictví pro management příspěvkové organizace.
Lead accounting in allowance organization in software GORDIC
Keywords: příspěvková organizace; vedení účetnictví; allowance organization; bookkeeping