Zančka a její význam při utváření pozice na trhu na příkladě energetické společnosti - Vondráková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2008)
Předložená diplomová práce kombinuje v dostatečné míře dostupné informační zdroje z oblasti všeobecného řízení značky s aktuálními výzvami, před kterými stojí Brand Management v oblasti energetiky na dynamicky se rozvíjejícím českém trhu s výraznými znaky globalizace. Vzniká tak mozaika sekundárních informačních zdrojů, praktických zkušeností a vyvozených závěrů, které mají svou relevanci primárně pro zlepšení značky E.ON, ale jsou svým zaměřením podstatné pro celý energetický sektor a v oblasti migrace značek překračují odvětvové hranice.
Brand and its significance while forming the position on the market by way for example of an enery company
Keywords: značka; energetika; logo; komunikace; migrace; výzkum; reklama; kampaň; brand; energy; company; above the line; below the line; market; promotion; positioning; migration; rebranding; co-branding