Integrace dospělých lidí s kombinovaným postižením do společnosti - Krejsová, Petra (Jihočeská univerzita, 2007)
Bakalářská práce se zabývala integrací dospělých lidí s kombinovaným postižením do společnosti. Toto téma si vybrala na základě zájmu o lidi s kombinovaným postižením či jiným postižením.
The integration of adults with combined affection into society
Keywords: integrace; kombinované postižení; dospělost; sociální služby; integration; combined handicap; adulthood; social services