Podnikatelský záměr a jeho financování z evropských fondů - Hubal, Taras (Jihočeská univerzita, 2016)
Cíl práce: Navrhnout podnikatelský záměr včetně analýzy možnosti financování z evropských strukturálních a investičních fondů a dalších dotací, posoudit konkurenceschopnost podnikatelského záměru prostřednictvím komparace s podniky s obdobným zaměřením (využití databáze ALBERTINA).
Business plan and its financing from European funds
Keywords: podnikatelský záměr; evropské strukturální a investiční fondy; měření finanční výkonnosti; business plan; education business plan; european structural & investment funds; financial performance measurement