Řízení logistického řetězce ve vybraném podniku - Žabková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato bakalářská práce byla vypracována na základě potřeb společnosti Rode&Swarz závod Vimperk s.r.o. Cílem bylo zjištění příčin hromadění obalového materiálu na skladě. Předmětem práce je analýza procesu objednávání obalového materiálu. V úvodu práce je čtenář seznámen se základní teoretickou podstatou logistického řízení. Vlastní práce je rozdělena do dvou částí. První pojednává o podstatě logistického řízení v pozorované společnosti. Druhá se zabývá samotnou analýzou procesu. Výstupem je soubor nápravných opatření.
Management of logistics chain in the selected company
Keywords: Logistika; logistické řízení; zásobovací proces; pojistná zásoba; dodací cyklus; materiálový tok; závislá poptávka; nezávislá poptávka.; Logistics; logistics management; supply process; safety stock; delivery cycle; material flow; dependent demand; independent demand.