Hospodaření příspěvkové organizace a její specifika - Zedníčková, Blanka (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem mé bakalářské práce bylo objasnit specifika příspěvkové organizace na základě vybrané příspěvkové organizace - Základní školy a Mateřské školy Kácov, okres Kutná Hora. Dále poté analyzovat financování této organizace na podkladě finanční analýzy ve sledovaných letech 2009 - 2013. Na základě těchto informací navrhnout opatření pro zlepšení finanční situace.
Management of allowance organization and specific
Keywords: příspěvková organizace; doplňková činnost; financování; analýza hospodaření; dílčí ukazatele finanční analýzy; allowance organization; complementary activities; funding; management analysis; partial indicators of financial analysis