Využití vybrané lokality v zázemí Tábora pro rekreaci a cestovní ruch - Rešlová, Martina (Jihočeská univerzita, 2009)
Hlavním cílem bakalářské práce je provedení analýzy území lesoparku Pintovka s následným návrhem na využití území pro rekreaci a cestovní ruch. Součástí práce je uskutečnění marketingového výzkumu metodou dotazníkového šetření, které sloužilo jako podklad pro návrh naučné stezky v lesoparku.
Development selected locality in the territory of Tábor for recreation and travel movement
Keywords: analýza území; marketingový výzkum; návrh naučné stezky; recreation; analyse the area; travel movement; questionnaire survey; nature trail