Analýza logistického zajištění sítě prodejních automatů v potravinářském sektoru - Čech, Rudolf (Jihočeská univerzita, 2008)
Analýza logististického zajištění distribučního řetězce zaměřeného na prodej potravinářských výrobků prostřednictvím sítě samoobslužných automatů u vybraného subjektu.
The Analysis of Logistic Distribution of Dispenser Net in Grocery
Keywords: analýza; logistický; potravinářský sektor; automat; analysis; logistic; grocery; vending machine