Záloha dat z výpočetní techniky pro účely forenzního zkoumání - Brejcha, Patrik (Jihočeská univerzita, 2013)
Úkolem této bakalářské práce je analýza náležitostí nutných při zálohování dat z paměťových médií pro užití v soudním řízení a vytvoření komplexního softwarového nástroje pro částečnou automatizaci tohoto procesu. Výsledkem bude program pracující pod OS Linux.
Data back-up of memory storages for forensic analysis