Plán rozvoje obce - Patáková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této práce je na základě situační analýzy a dotazníkového šetření najít mechanismy, které aktivizují stimuly rozvoje v oblasti cestovního ruchu, ekonomiky a lidských zdrojů. Hlavním výstupem této práce je vize, programové cíle, opatření a konkrétní rozvojové aktivity, které mají přispět k udržitelnému rozvoji v obcích.
Development plan village
Keywords: Udržitelný rozvoj; strategický pán; profily obcí; nejlepší a nejhorší obec; rozvojové aktivity; Sustainable development; Strategic plan; Profile of villages; The best and the worst village; Activity of development