Podmínky rozvoje cestovního ruchu v mikroregionu Pelhřimov - Čmuchová, Karolína (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce je analýza cestovního ruchu v mikroregionu Pelhřimov, provedení terénního šetření a příprava možností rozvoje cestovního ruchu v dané oblasti. Vlastní práce zahrnuje situační analýzu, analýzu cestovního ruchu a terénní šetření. V závěru jsou předloženy opatření a návrhy na zlepšení cestovního ruchu v tomto mikroregionu.
Conditions for the development of tourism in the micro-region Pelhřimov
Keywords: cestovní ruch; rozvoj; destinace; produkt cestovního ruchu; mikroregion Pelhřimov; tourism; development; destination; tourism product; micro-region Pelhřimov