Výchova a učení hrou ve volnočasových dětských programech - Rudolfová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce "Výchova a učení hrou ve volnočasových dětských programech" představuje především analýzu možností uplatnění hry ve volnočasových programech a vytvoření přehledu oblastí a kompetencí, které současná zážitková pedagogika v herních programech rozvíjí. Vytvořená "příručka prázdninového pedagoga" může sloužit jako inspirace při přípravě herního programu.
Upbringing and education through games at a youth summer camp
Keywords: Volný čas; příroda; dobrodružství; zážitek; zkušenost; hra; emoce; kooperace; komunikace.; Leisure time; countryside; adventure; experience; practice; game; emotion; cooperation; communication.