Zhodnocení vnějšího prostředí vybrané organizace - Bartíková, Martina (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce je prostřednictvím vhodných metod zhodnotit současný stav vnějšího prostředí vybrané organizace Opatov-Market, s. r. o. Na základně dosažených výsledků následně navrhnout vhodná opatření směřující k rozvoji organizace.
Assessment of the External Environment of a Chosen Organization
Keywords: STEP analýza; Porterův model 5 sil; SWOT analýza; malý podnik; strategie; vnější prostředí; STEP analysis; Porter´s model of 5 powers; SWOT analysis; small company; strategy; external environment