Analýza specializovaného internetového obchodu - Jaroš, Dalibor (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato práce analyzuje specializovaný internetový obchod, jeho přípravu po stránce technické i obchodní, jeho vstup na trh, první marketingové aktivity, jejich korekce a zhodnocuje celkovou ekonomickou stránku projektu.
The analysis of the specialized e-shop
Keywords: Internetový obchod; E-shop; nakupování na internetu; e-business; internetový marketing; vývoj internetu; Internet business; E-shop; internet shopping; e-business; internet marketing; internet envolvement