Hra v dechovém orchestru jako jedna z možností trávení volného času se zaměřením na dechový orchestr ZUŠ Vimperk - Šípová, Terezie (Jihočeská univerzita, 2020)
Práce se zabývá Dechovým orchestrem ZUŠ Vimperk a trávením volného času v hudebním oboru. Práce je psaná teoreticky a popisuje hudbu obecně, základy hudební nauky, hudební nástroje potřebné v orchestru. Dále popisuje volný čas a nejvíce je zaměřená na Dechový orchestr ZUŠ Vimperk. Představuje jeho historii, úspěchy, chod a významné osobnosti.
Playing in brass orchestra as one of the options of spending leisure time with a focus on brass orchestra ZUŠ Vimperk
Keywords: volný čas; hudba; dechový orchestr; Vimperk; zájmová činnost; dirigent; leisure time; music; brass orchestra; Vimperk; hobby; bandmaster