Stanovení poloměru otáčení u traktorů New Holand T9, Case Quadtrac a John Deere 9RX pro potřeby počítačových modelů - Domša, Jan (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce se zabývá stanovením poloměru otáčení u vybraných kloubových traktorů. Popisuje využití a konstrukční sestavení traktorů a jejich části. První část se zaobírá problematikou traktorů a druhá je zaměřena na porovnání poloměru otáčení u třech typů kloubových traktorů v provozu zemědělské prvovýroby.
Determination of turning radius for New Holland T9, Case Quadtrac and John Deere 9RX tractors for computer models
Keywords: Poloměr otáčení; traktor; konstrukce; Rotating radius; tractor; construction