Preference atributů naučných stezek na Třeboňsku - Irmišová, Štěpánka (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem diplomové práce je vypracovat návrh projektu optimalizace naučných stezek ve vybraném území Třeboňské pánve. Pro vytvoření projektu je vybráno Lišovsko. Výstupem diplomové práce je návrh projektu nové naučné stezky určené převážně pro cyklisty. Záměrem projektu je přispět ke znovuoživení některých míst na trase naučné stezky pomocí inovovaného produktu.
Preferences for educational trails in Třeboň region
Keywords: projekt optimalizace cestovního ruhchu; naučná stezka; udržitelnost; cestovní ruch; Třeboňská pánev; Lišovsko; tourism optimization project; interpretive trail; sustainability; tourism; Třeboň basin; Lišovsko