Elektronický řídící systém zážehového spalovacího motoru a jeho diagnostika - Červenka, Petr (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato práce shrnuje informace, ze kterých lze získat základní orientaci v problematice řídicích systémů zážehových spalovacích motorů osobních automobilů a jejich diagnostiky. Úvodní část textu tvoří vysvětlení principů činnosti jednotlivých částí řídících systémů spalovacích zážehových motorů. Následující část je věnována diagnostice, jak sériové, tak i paralelní, doplněné příklady praktických měření. Závěrečná část je věnována měřící technice.
Electronic Control Unit for Engines and its Diagnostics
Keywords: řídící; systém; zážehový; spalovací; motor; automobil; diagnostika; sériová; paralelní; měření; control; system; spark; ignition; combustion; engine; car; diagnostic; serial; parallel; measurements