Syndrom CAN - Křížová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na téma syndrom CAN, neboli syndrom týraného, zanedbávaného a zneužívaného dítěte. V práci jsou obsaženy dva cíle, jedním z nich je zpracovat dostupný literární přehled z tuzemských i zahraničních zdrojů. Tento cíl je vypracován z většiny v teoretické části. Druhý cíl je zaměřen na praktické ověření možnosti výskytu skrytého syndromu CAN u dětí za pomocí diagnostického testu. K jeho splnění byla využita metoda rapid testu v praktické části práce.
CAN syndrome
Keywords: Syndrom CAN; syndrom týraného zanedbaného a zneužívaného dítěte; dítě; rodič; formy syndromu CAN; diagnostické testy syndromu CAN; CAN syndrome; maltreated neglected abuses child syndrome; child; parent; forms of the syndrome CAN; diagnostic tests CAN syndrome