Pěstování obilnin v integrovaném systému hospodaření - Marek, Jiří (Jihočeská univerzita, 2018)
Hlavním cílem bakalářské práce je shrnutí poznatků o pěstování obilnin v integrovaném systému hospodaření a efektivní ochrana proti škodlivým činitelům. V důsledku působení řady nepříznivých činitelů (změna klimatických podmínek, způsob zpracování půdy, snížení pestrosti osevních postupů atd.), se projevují s narůstající intenzitou i choroby způsobené různými patogeny a roste i poškození rostlin škůdci.
Growing of cereals in an integrated farming system
Keywords: integrovaná ochrana; obilniny; škodliví činitelé; integrated protection; cereals; harmful agents