Analýza služeb infrastruktury pro volný čas na Třeboňsku - Korandová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu služeb pro volný čas na Třeboňsku a návrh možných zlepšení. Cílem práce je hodnocení současné nabídky služeb pro cykloturisty v dané oblasti, zjištění jejich spokojenosti s těmito službami a doporučení možných variant zpestření a zlepšení nabídky služeb do budoucna.
Analysis of infrastructure freetime services in area of Třeboň
Keywords: cestovní ruch; Třeboňsko; služby; cykloturistika; služby pro cykloturisty; tourism; area of Třeboň; services; bicycle tourism; services for bicycle tourists