Zastoupení pěstovaných pokojových rostlin na základních školách - Čarková, Karolína (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část práce se zabývá pěstováním pokojových rostlin ve školách, popisuje význam a využití pokojových rostlin. Práce rovněž uvádí jednotlivé druhy pokojových rostlin, které jsou vhodné pro pěstování ve školských zařízeních. Praktická část práce se věnuje dotazníkovému šetření na základních školách v Jihočeském kraji a jeho vyhodnocení za účelem zjištění reálného stavu, počtu a druhovému zastoupení pěstovaných pokojových rostlin ve školách.
Types of indoor plants in schools
Keywords: pokojové rostliny; základní školy; dotazníkové šetření; indoor plants; primary schools; questionnaire survey